Om os

Christine

Mit navn er Christine, og jeg er grundlægger af Nordic Slings. Nordic Slings er et 100% dansk mærke, og resultatet af min kærlighed til babywearing og smukt design. 

Kærlighed og omsorg er nødvendigt for at spædbørn at udvikler en stærk og sikker tilknytning til deres forældre. At bære dit barn tæt på kroppen i slynge eller vikle giver dig mulighed for at trøste og holde dit barn, mens du stadig har dine hænder fri og ryggen støttet. Babywearing er en vidunderlig måde at styrke det kærlige forhold mellem dig og dit barn. og et fantastisk værktøj til at give dig mere frihed i hverdagen. Bæring i vikle eller slynge er ergonomisk korrekt for både barn og bærer - du kan derfor bære i lige så lang tid du og baby har lyst til. 

Det er vigtigt for mig, at bæreredskaberne fra Nordic Slings ikke kun er smukt designet, men at fremstillingen af dem også lever op til strenge etiske retningslinjer for produktion og miljøpåvirkning. 

Nordic Slings' bæreredskaber er vævet af naturlige fibre af høj kvalitet på et lille europæisk GOTS-certificeret væveri og derefter færdiggjort af syersker i Danmark. Alle anvendte fibre er fremstillet under etiske retningslinjer for at sikre, at de ikke indeholder skadelige kemikalier (Oekotex-100 certificeret), at produktionen har en minimal miljøpåvirkning, at dyrevelfærd prioriteres, og at mennesker involveret i produktionen sikres et værdigt arbejdsliv.

Jeg håber at mine bæreredskaber kan medvirke til at flere forældre opdager glæden ved at bære deres børn.

Tak fordi du tog dig tid til at læse om mig og mine produkter. Hvis du har noget på hjerte, er du velkommen til at skrive til mig.


Bedste hilsner, 

Christine Marie Lundbye Clausen