Om mig

Christine

Mit navn er Christine, og jeg er grundlægger af Nordic Slings. Nordic Slings er et dansk brand, og resultatet af min kærlighed til babywearing og smukt design. 

Jeg opdagede hvor fantastisk babywearing var, da jeg var på barsel med min første søn. Han ville holdes og vugges konstant, og jeg og min mand brugte utallige timer på at gå rundt med ham i armene, eller sidde og hoppe på en yogabold, for at han kunne sove.

En veninde foreslog at jeg gav fastvikle et forsøg, og så snart han kom op i den, faldt der ro på. Og pludselig havde jeg fået min krop tilbage. Jeg var helt solgt. 😍 At bære min søn tæt på kroppen i slynge eller vikle, gav mig mulighed for at give ham den tryghed han havde brug for, samtidig med at jeg havde hænderne fri. Hans vægt var fordelt jævnt, så det føltes ikke tungt overhovedet. Jeg genvandt en følelse af frihed - af at få min krop og bevægelsesfrihed tilbage uden at gå på kompromis med omsorgen for mit barn. ❤️

Siden har jeg lært endnu mere om fordelene ved babywearing - f.eks. at det udløser kærlighedshormonet oxytocin, der hjælper med etablering af amning, og forebygger af fødselsdepression. At bære dit barn tæt, er en vidunderlig måde at styrke det kærlige forhold mellem jer, og et fantastisk værktøj til at give dig mere frihed i hverdagen. Bæring i vikle eller slynge er ergonomisk korrekt for både barn og bærer - du kan derfor bære i lige så lang tid du og baby har lyst til. 

Det er vigtigt for mig, at bæreredskaberne fra Nordic Slings ikke kun er smukt designet, men at fremstillingen af dem også lever op til strenge etiske retningslinjer for produktion og miljøpåvirkning. 

Nordic Slings' bæreredskaber er vævet af naturlige fibre af høj kvalitet på et lille europæisk GOTS-certificeret væveri og derefter syet i Danmark. Alle de fibre jeg anvender, er fremstillet under etiske retningslinjer for at sikre, at de ikke indeholder skadelige kemikalier, og at produktionen har en minimal miljøpåvirkning.  (Oekotex-100 certificeret) Jeg prioriteter dyrevelfærd og at mennesker involveret i produktionen sikres et værdigt arbejdsliv. Det betyder ordentlige lønninger og gode arbejdsforhold. Derfor er mine produkter heller ikke de billigste du finder - til gengæld kan jeg love dig at produktionen er i orden.

Jeg håber at mine bæreredskaber kan medvirke til at flere forældre opdager glæden ved at bære deres børn.

Tak fordi du tog dig tid til at læse om mig og mine produkter. Hvis du har noget på hjerte, er du velkommen til at skrive til mig.


Bedste hilsner, 

Christine Marie Lundbye Clausen