Min vogn

Luk
Find din størrelse

Find din størrelse

Der findes flere forskellige længder af ringslynger og fastvikler. Hvilken størrelse der er bedst for dig og dit barn, afhænger af flere faktorer. Inden for vikler, taler man om det der kaldes "base størrelse". De fleste starter med en vikle i deres basestørrelse. Din "basestørrelse" betyder den størrelse, du har brug for, for at være i stand til nemt at binde en "Front Wrap Cross Carry", også kendt som FWCC. 

Vejledning: Sådan binder du en FWCC

Din basisstørrelse afhænger af, hvilken størrelse tøj du bruger på din overkrop. 

XS eller mindre: Størrelse 5 

Størrelse S-L: Størrelse 6

XL-XXL: Størrelse 7

3XL +: størrelse 8

Det er vigtigt, at du har nok stof til at arbejde med, når du vikler, så du komfortabelt kan binde en sikker dobbeltknude. Forskellen mellem størrelserne er kun 50 cm, så hvis du skal vælge mellem to størrelser, anbefaler jeg altid, at du vælger den længste af de to. 

Du vil bemærke, at der findes kortere vikler (størrelse 1-4). Disse korte vikler bruges til alternative måder at binde på, der bruger mindre stof. 

Længde på fastvikler:

Størrelse 8: 570cm
Størrelse 7: 520 cm

Størrelse 6: 470 cm
Størrelse 5: 420 cm
Størrelse 4: 370 cm
Størrelse 3: 320 cm
Størrelse 2: 270 cm
Størrelse 1: 220 cm

Se vores fastvikler her

RINGSLYNGER

Ringslynger bæres kun på få måder og varierer ikke i størrelse i det omfang, fastvikler gør. Folk i de fleste størrelser kan komfortabelt passe en standardlængde. Vores ringslynger med ekstra længde kan være det rigtige valg for dig, hvis du bruger en størrelse XL +, ønsker at bruge slyngen til at bære barnet på ryggen, ønsker at bruge den oven på tykt overtøj, eller hvis du er høj og kan lide lange dekorative haler på din slynge.

Ringslynger (kort / lang side, målt uden ringe):

RS: 180/200 cm
RS ekstra længde: 210/230 cm

Kram slynger: En størrelse (190/220 cm)

Se vores ringslynger her

OM MÅLING af slynger og vikler

Stof er et levende materiale, der trækker sig sammen med vask og strækker sig ved brug. Afhængigt af hvordan de vaskes, og hvordan de bruges, trækker de sig sammen og strækker sig mere eller mindre. De oplyste længder er omtrentlige, og hvad du kan forvente efter vask i henhold til retningslinjerne. 

Vask dit bæreredskab

Hvis du har spørgsmål, så send en besked, så hjælper vi gerne!

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres inden offentliggørelse