Min vogn

Luk
Barn i Nordic Slings Eik Nostalgia fastvikle

Brug af fastvikle

En fastvikle er det ultimative inden for komfort og alsidighed. En fastvikle kan bruges fra nyfødt til ca. 20 kg, og afhængigt af hvordan den er bundet, kan barnet bæres foran, på ryggen eller på hoften. Med en fastvikle kan du bære dit barn behageligt i lang tid, da vægten fordeles symmetrisk og jævnt på dine skuldre og ryg. 

Vi anbefaler, at du starter med at øve dig på at binde "Front Wrap Cross Carry", også kendt som FWCC. Til denne binding har du brug for en vikle i din basisstørrelse. Find din basisstørrelse her

Fastviklen er et bæreredskab, der er egnet til såvel nyfødte som ældre børn, og det fordeler barnets vægt jævnt og symmetrisk. Med en fastvikle kan du komfortabelt bære dit barn i længere tid.

Du kan komme langt, ved at øve dig foran skærmen derhjemme. Der findes mange gode vejledninger på f.eks. YouTube.

Vi kan varmt anbefale de gode videovejledninger fra slyngevejleder Anita Andersen fra Bær Kærligt. I videoen herunder gennemgår hun basisbindingen FWCC.

Har du brug for yderligere vejledning, kan jeg varmt anbefale at booke en 1-til-1 session med en af Danmarks mange dygtige certificerede slyngevejledere. 

0 kommentarer

Efterlad en kommentar

Alle blogkommentarer kontrolleres inden offentliggørelse