Demomodeller

Af og til sælger jeg mine demomodeller. Her er lidt information om, hvad du kan forvente når du køber en demovikle eller -slynge.

Mine demomodeller har været brugt til photoshoot, som prøvevikle til messer og lign., og af og til som testervikle, der har været udlånt til private.

 

FORDELEN VED DEMOMODELLER

Hvis du er nybegynder, kan det være en fordel at vælge en demomodel, frem for en ny vikle. Når du køber en demomodel, er din vikle eller slynge nemlig klar til brug, og den vil ofte også være mere eller mindre gået til. Når en vikle er gået til, er fibrene i stoffet bløde og medgørlige. Det "hårde arbejde" med at gå viklen til, er derfor gjort for dig. Derfor vil du også se, at prisen på mine demomodeller ikke er mærkbart lavere end mine helt nye vikler.

VASK

Mine demovikler har fået den første vask, som er nødvendig for fibrene sætter sig korrekt, og at viklen ikke skades i brug. Men jeg vasker ikke mine demomodeller igen, inden de sendes afsted. Når vikler og slynger vaskes, bliver stoffet nemlig en smule hårdere igen, og skal gåes til - ikke forfra - men de kræver lige lidt arbejde for at blive lige så bløde igen. Derfor lader jeg det være op til dig, om du ønsker at din nye demovikle skal vaskes ved ankomst.

ALLERGI

Har du kraftig allergi mod f.eks. pelsdyr, beder jeg dig skrive til mig, inden du køber en demovikle eller slynge, da nogle (ikke alle) af dem har været testet i private hjem. Mine vikler og slynger udlånes aldrig til rygerhjem.

Fordele

For at opsummere, er fordelene følgende:

  • Loomstate vask er ikke nødvendigt
  • Ingen ventetid. Kan bruges med det samme.
  • Ofte blødere end en helt ny vikle/slynge
  • Nemmere at binde (afhængigt af hvor brugt den har været)
  • Du får den til en lavere pris