Release by draw: Eik Gloria Mundo

Release by draw: Eik Gloria Mundo

✨Eik Gloria Mundi✨
50% Tussah silk, 50% combed Egyptian cotton. Gsm ~270. Limited edition.
Embrace glory. Stride into summer in this high silk blend, combining two golden luxury yarns to create a resplendent golden wrap. The amount of wraps are very limited. See below.
Size 8: €335 (1 available)
Size 7: €321 (2 available)
Size 6: €295 (4 available)
Size 5: €268 (1 available)
Ring sling: €160 (2 available)
Long ring sling: €174 (1 available)
Long ring sling 2. grade: €160 (1 available)
✨Free international shipping✨
If you purchase from outside the EU or Norway, the Danish VAT (20%) will be deducted from your purchase price.
This wrap is sold by draw. To purchase: Send me an email: christine@nordicslings.com and don't forget to include your shipping address and which wrap/sling size(s) you want to buy.
Deadline for entering the draw is 30th of May at 12:00 CEST. I will send out mails with payment links a little after this time. If there are more customers than wraps available, I will draw the buyers randomly from the emails. 🍀 Best of luck!
Tilbage til blog

Vores fastvikler

Vores ringslynger

Om mig

Mit navn er Christine, og jeg er skaberen af Nordic Slings – et brand født af min kærlighed til babywearing og en dyb fascination for nordens forhistorie og magiske sagnverden. Som mor, der selv har båret begge mine børn, ved jeg, hvor meget det betyder at føle sig forbundet med sit barn, samtidig med at du er fri til at være dig selv. Hos Nordic Slings inviterer jeg dig ind i en verden af smukke materialer, hvor hver eneste vikle og slynge er skabt til at bringe skønhed, nærhed og frihed ind i dit liv.

Naturen er livgivende, og i spændet mellem fantasiens verden, historie og natur, finder jeg min inspiration. Jeg er dybt fascineret af naturfibre og deres unikke egenskaber. Derfor vælger jeg ofte at bruge uld, silke og hør i mine vikler. Hver eneste vikle og slynge er et møde mellem naturens bedste materialer og kærlighed til båndet mellem forælder og barn.

Jeg er stolt af at kunne tilbyde produkter, der er vævet med omhu på et lille GOTS-certificeret væveri i Østrig hvor etisk produktion er i højsædet, og syet med kærlighed herhjemme i Danmark. For mig handler det ikke om masseproduktion, men om at skabe noget ægte og varigt, som du og dit barn kan nyde i mange år fremover.

Jeg glæder mig til at være en del af din rejse som forælder og står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Du kan altid fange mig på christine@nordicslings.com

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Kærlig hilsen,

Christine Marie Lundbye Clausen