Barn i Nordic Slings Eik Nostalgia fastvikle

Brug af fastvikle

En fastvikle er det ultimative inden for komfort og alsidighed. En fastvikle kan bruges fra nyfødt til ca. 20 kg, og afhængigt af hvordan den er bundet, kan barnet bæres foran, på ryggen eller på hoften. Med en fastvikle kan du bære dit barn behageligt i lang tid, da vægten fordeles symmetrisk og jævnt på dine skuldre og ryg. 

Vi anbefaler, at du starter med at øve dig på at binde "Front Wrap Cross Carry", også kendt som FWCC. Til denne binding har du brug for en vikle i din basisstørrelse. Find din basisstørrelse her

Fastviklen er et bæreredskab, der er egnet til såvel nyfødte som ældre børn, og det fordeler barnets vægt jævnt og symmetrisk. Med en fastvikle kan du komfortabelt bære dit barn i længere tid.

Du kan komme langt, ved at øve dig foran skærmen derhjemme. Der findes mange gode vejledninger på f.eks. YouTube.

Vi kan varmt anbefale de gode videovejledninger fra slyngevejleder Anita Andersen fra Bær Kærligt. I videoen herunder gennemgår hun basisbindingen FWCC.

Har du brug for yderligere vejledning, kan jeg varmt anbefale at booke en 1-til-1 session med en af Danmarks mange dygtige certificerede slyngevejledere. 

Tilbage til blog

Vores fastvikler

Vores ringslynger

Om mig

Christine

Mit navn er Christine, og jeg er grundlæggeren af Nordic Slings; Et vikle-og slyngemærke skabt ud af min kærlighed til babywearing og smukt design.

Jeg ønsker at give dig frihed til at udtrykke dig som forælder, mens du styrker det unikke bånd mellem dig og dit barn.

Mine bæreredskaber er skabt med omhu og kærlighed. Hver enkelt vikle og slynge er resultatet af min passion for at kombinere de bedste materialer med et æstetisk design. Jeg har selv båret begge mine børn, og ved hvor vigtigt det er, at du både føler dig både komfortabel og smuk, når du bærer dit barn.

Hos Nordic Slings får du ikke et billigt produkt produceret på samlebånd i Østen. Jeg står selv for designet af mine vikler og slynger. Stoffet specialvæves på et lille GOTS-certificeret væveri i Østrig, og alle mine produkter syes i Danmark. Derfor finder du heller ikke Nordic Slings i babybutikker og andre webshops, hvor høj profit styrer udvalget.

Med et bæreredskab fra Nordic Slings får du ikke kun etisk produkt af høj kvalitet. Du investerer også i dig selv og dit barn. Jeg håber, at mine bæreredskaber vil blive en uvurderlig del af din forældreoplevelse. Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning, er jeg altid her for at hjælpe.

Kærlig hilsen,

Christine Marie Lundbye Clausen